Haber

Turizm Fakültesi Mezunları Geleceğe Uğurlandı  

Son Güncelleme Tarihi : 10.06.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Turizm Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Ardından Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri katılımcılara oda müziği dinletisi sundu.

Törende, Turizm Fakültesi birincisi Mert Uçaravcı mezun arkadaşlarına seslendikten sonra isim plakasını şeref kütüğüne yerleştirdi.

Törende konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Artay Yağcı öğrencilere seslenerek, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak, Muğla il ve ilçelerinde kurulu olan toplam 21 fakülte, 4 enstitü, 3 yüksekokul, 16 meslek yüksekokulu, 47 araştırma ve uygulama merkezi, 44.607 öğrencisi, 1608 öğretim elemanı ve 827 idari personeliyle biz büyük bir aileyiz. İnanıyorum ki öğrencilerimiz gördüğü eğitimden aldığı güçle çok başarılı işlere imza atacaklardır. Üniversitemiz bugün girişimci, dışa dönük ve özgüveni yüksek öğrenciler mezun ediyor. Bu nedenle, mesleki yaşantınızda her daim bir adım önde olma fırsatı bulacaksınız. Bu vesileyle sizlerin bu günlere gelmenize fedakârlıkla katkı sunan üniversite personelimizi, öğrencilerimin ailelerini ve hocalarımızı kutluyorum.
Tüm mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Topaloğlu’nun konuşmasının sonrasında Turizm Fakültesinde dereceye giren lisans öğrencilerine başarı belgeleri ve mezuniyet belgesi takdimi yapıldı. Turizm Fakültesi mezunları tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini ve heyecanını yaşadı

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.06.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1773